Arrangementer

Arrangementer

Bonus Boys

Konsertstart: 2100
Billetter: 250,-
PS: frem til kl 21 er Låven stengt til et privat arrangement

Bonus Boys spiller opp til dans og god stemning med 60 og 70-talls rock på låven lørdag 20. August!
Gjør deg klar for Creedence, Beatles, Stones og mange andre godbiter!
Tørmænen, Dvergastein, Gjerløw og Sandbukt spiller

Facebook event

Konsert med Tom Hell og Robert Post

Konsert med Tom Hell og Robert Post

Lørdag, 27. August!

Konsertstart: 21:00

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister.

Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget». Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album. Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.
Thom sitt tiende album, «Today is Tomorrow», ble sluppet i januar 2022 og mottok strålende kritikker. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer han til å gjøre en omfattende turné.
Denne kvelden kommer Thom Hell i trioformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og Robert Post på bass og vokal.

Robert Post (født Robert Øien Fylling), fra Langevåg på Sunnmøre, debuterte i 2005 med sin selvtitulerte plate som han fikk to Spellemannpriser for.

Albumet inneholdt førstesingel «Got None» som gikk helt til topps i Italia samtidig som den gjorde det sterkt på lister i Storbritannia, Frankrike og Norge. Debutalbumet, som ble utgitt av Universal Music UK og produsert av Mike Hedges (The Cure, Manic Street Preachers, Travis), var “Record of the Week” på BBC Radio 2 og Sunday Times Culture skrev dette om platen: «The whole of Post’s debut album glories in tunes many songwriters would kill for…»
I årene etter debuten har Robert Post spilt både på klubber, festivaler og TV-show i Europa og USA, og etter hvert delt scene med mange kjente navn.
I 2022 gir Robert Post ut sitt femte album – et dobbeltalbum med hele 21 låter! Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer han til å gjøre en omfattende turné.

Denne kvelden kommer Robert Post i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar.

Facebook Event