Familiedag

Familiedag

Hver søndag frem til og med 8. november gjennomfører vi familiedag på Hov Gård. Du kan delta på hele programmet eller bare deler, det bestemmer du.

Program

Programmet gjelder familiedag på Hov Gård hver søndag frem til og med 8. november.

Kl 09 til 11: Bondefrokost på Låven!
Kr 185,- for voksne og halv pris for de fra 12 år og yngre. Gratis for de under 2 år. Påmelding må gjøres på forhånd til laven@hovgard.no.

Kl 09.30: Bli med å hente inn hestene fra beite! (gratis)
Oppmøte på Låven kl 0930 (gratis)

Kl 11: Lofoten til hest
Ridetur på 1,5 time hvor du også får instruksjon og hjelp. Passer for nybegynnere som erfarne. Rolig tur hvor vi tilpasser hesten etter rytter. Les mer her; kr 890,- per pers. Familierabatt: hver 3 får turen gratis! Begrenset antall plasser.  Påmelding må gjøres på forhånd til info@hovgard.no.

Kl 13 til kl 14: Runderidning for barn!
Første runde er gratis, så kr 75,- pr runde på ca 15 minutter.

Fra kl 13: Søndagsmiddag/lunsj på Låven a la carte. Egen barnemeny.

Pakkepris: En hel dag på Hov Gård

Bli med å hente inn hester fra beite, frokost og 2 retters lunsj eller middag på Låven samt rideturen Lofoten til Hest. Kr 1475,- for voksne og halv pris for de under 12. Hver 4 i familien får pakken gratis (rimeligste pris)!

Tilbud overnatting

Tilbud overnatting:
Overnatting fra lørdag til søndag kr 1200,- for et dobbeltrom eller 1500,- for et trippelrom ved Lofoten Links Lodges, les mer her: http://lofotenlinks.no/overnatting/lofoten-links-lodges/

Bestilling og mer informasjon

For påmelding til de ulike aktivitetene eller en hel dag, meld deg på til: 97559501 eller send oss en e-post på info@hovgard.no.