Meny

Meny

Visste du at vi serverer mat hver dag?

Kjøkkenet på Låven er åpent hver dag fra kl 1600- 2200. Vi serverer småretter og middag. I helgene har vi også åpent for lunsj fra kl 1200 (lør + søn). Etter maten kan vi anbefale et stykke av våre hjemmebakte kaker eller en nystekt vaffel, og vi er kjent for vår gode kaffe!

Våre dyktige kokker leverer i tillegg catering av all slags mat, og til en hvilken som helst anledning- som snitter, koldtbord, kaker, julebord, grillfest i hagen eller kanskje skalldyrbuffét på en holme? Kontakt Bård for å få en hyggelig matprat, og et uforpliktende tilbud på catering til ditt arrangement. Utkjøring uten ekstra kostnad innenfor 50 km, dersom dere er 10 personer eller fler.

Mer om våre åpningstider finner du her.

Lunsj- og middagsmeny

Les om vår lunsj og middag ved å klikke her . I tillegg har Låven en «Dagens rett med fersk fisk eller kjøtt». Denne blir endret daglig, og hvis du er nysgjerrig på hva vi serverer i dag, må du faktisk komme innom Låven og spør kokken selv… 🙂

Kaffe- og drikkemeny

Vår drikkemeny vil bli publisert her snart.

Selskapsmenyer

Følg denne lenken for å se hva vi kan tilby til store og små anledninger. Enten som catering, eller i vårt flotte lokale på Låven på Hov Gård.

Kapasitet og fasiliteter

Sitteplasser opp til 80 personer. Topp projektor og stort filmlerret  (3×4 meter). Alle rettigheter.