Låven på Hov

Gårdskafé og restaurant

Da Låven på Hov stod ferdig restaurert i Mai 2018, åpnet vi vår koselige restaurant og gårdskafé. Her serverer vi lokal og kortreist mat, bra kaffe og hjemmelagde bakverk. Låven er åpen hver dag med plass til hundre gjester. Lokalet har alle rettigheter og åpent for alle slags arrangementer. Kombinér middagsopplevelsen på Låven med en ridetur i Lofotnaturen, en fjelltur på Hoven, eller en søndagstur på den vakre, hvite Hovstranda. En av Europas beste golfbaner, Lofoten Links, og Lofoten Link Lodges, hytter for leie, med kanskje Lofotens høyeste standard på overnatting, er bare en kort gåtur unna Hov Gård.

Restaureringen av Låven fra 50-tallet startet allerede i 2016, og tok over et år å ferdigstille. Jobben ble gjort av lokale entreprenører og de ansatte på gården. Låvens nordside er lagd av store glassvinduer med utsikt mot den hvite Hovstranda, midnattsola og nordlyset. Vår nabo Anne, har lagd bordene våre av hundre år gammelt treverk, og lampene i taket er originale melkespann fra gården. Vi har ivaretatt det originale bygget som gir et autentisk preg, samtidig isolasjonen står til moderne standard og holder gjestene våre varme gjennom alle årstider.
En stor glasspeis og myke retromøbler skaper en fin atmosfære selv på mørke vinterkvelder. Her kan du nyte et godt måltid, med en vakker utsikt, eller bare slappe av ved peisen med en god bok og øl fra Lofoten. Vi tar også gjerne i mot barn, og har et lekehjørne og barnemeny å tilby til våre yngste gjester.

Lokalet er velegnet for møter, workshop og konferanser, og kan reserveres for dette uansett tid på året. Vi har installert en moderne prosjektor i taket, sammen med et stort lerret for filmvisning og presentasjoner. Dette og et profesjonelt lydsystem, og akustiske paneler gjør Låven til det perfekte sted for heldagsmøter, mindre konferanser, nordlys-fotokurs, forelesninger og diskusjoner.

Planlegg ditt neste arrangement, julebord, bedriftsmøte på Låven, kombinert med ridetur eller golfaktiviteter, og overnatting på Lofoten Links.

Åpningstider

Meny

Kontakt og Informasjon

Julebord på Låven