Hest på Fór

Hest på Fór

Hest på Fór

Har du lyst å bli kjent med hestene på Hov? Ha din egen hest du kan ri når du har lyst uten å telle timer? På på Hov har vi ridebane med flombelysning som vi rydder for snø og strør på vinteren.

Leieavtaler / Hest på Fór

Vi finner en hest som passer og du disponerer den enten på helfór (100%), halvfór (14 ridedager pr. mnd, inkl 4 helgedager) eller kvartfor (7 ridedager pr. mnd, inkl 2 helgedager). Du må kunne hente hesten inn fra beitet, sale den opp og ta ansvar for egen ridning.

Vi planlegger felles turer i området for de som har foravtale med oss. Det er også tenkt gjennomført ulike kurs.

Er du nybegynner?

Er du nybegynner gir vi deg gratis nybegynnerkurs på 12 timer om du tegner avtale med oss! Du har også anledning å kjøpe ridetimer etter dette kurset til kr 850,- pr time etter dette om du ønsker. Vi lærer deg å komme deg i gang med hest og det som skal til for å få fine opplevelser på hesteryggen enten alene eller sammen med flere her på Hov. Bli med på korte og lengre turer etter hvert som du blir tryggere på hesteryggen.

 

Overnatting

Ta også kontakt om du trenger overnatting og ønsker å ha flere dager på rad. I vinter kan vi gi gode tilbud på det når du rir hos oss.

 

Priser og avtale

Fórhest er tilgjengelig fra september til og med mai og avtalene må tegnes for minimum 3 mnd.

Kun erfarne ryttere eller ryttere under kurs hos oss. Vektgrense 90 kg.

 

Kr. 2250,-/mnd for kvartfor, 2650,-/mnd for halvfór og 3450,-/mnd for helfór.

 

Kontakt oss for å komme igang!

Ta kontakt på info@hovgard.no om du er interessert i fórhest og tegne avtale med oss.