Lofoten til hest

Lofoten til hest

Dette er vår mest populære tur. Dette er en flott naturopplevelse og ridetur både for helt nybegynnere og erfarne ryttere.

Vi rir på hvite sandstrender, ved fornminner fra Vikingetiden, på høydedrag med flott åpen utsikt mot yttersiden av Gimsøy. På turen rir vi også ved fiskehjeller for tørrfisk og ut til den lille og trivelige fiskehavna Hovsund. På turen kan vi dele gruppen slik at de som vil ri med større tempo og teste tølt kan gjøre det, mens de som ønsker roligere tempo kan gjøre det. Vi tilpasser hest og tempo etter rytternes kvalifikasjoner. Turen kan tilpasses familier og grupper som ønsker å gjøre en fin aktivitet sammen.

For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt. Ellers gjelder våre vilkår og betingelser som beskrevet her:  Vilkår og betingelser.

Vi henter og leverer fra torget i Svolvær og Henningsvær. Kr 450,- pp. Minimum 2 personer. Du vil finne all informasjonen her: Privat tur og ekstra tjenester.

Klikk her for å se video.