Lofoten til hest

Lofoten til hest

Dette er vår mest populære tur. Dette er en flott naturopplevelse og ridetur som passer for alle, selv de uten rideerfaring. 

Vi rir på den hvite sandstranda gjennom amfiet og gudehovet fra vikingetiden som stedsnavnet Hov mest sannsynlig kommer fra. Vi passerer båtståene for langskip som vikingene som en gang bodde på Hov brukte i sine tokt.  Etter stranda rir vi over et høydedrag og klipper ved havet med flott åpen utsikt mot yttersiden av Gimsøy. Videre rir vi forbi fiskehjeller som brukes i tørrfiskproduksjon og ut til den lille og trivelige fiskehavna Hovsund.

Vi tilpasser hest etter rytternes kvalifikasjoner, men dette er ikke en tur for deg som ønsker mye fart og høyt tempo. Turen kan tilpasses familier og grupper som ønsker å gjøre en fin aktivitet sammen.

For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt. Ellers gjelder våre vilkår og betingelser som beskrevet her:  Vilkår og betingelser.

Vi henter og leverer fra torget i Svolvær og Henningsvær. Minimum 2 personer. Du vil finne all informasjonen her: Privat tur og ekstra tjenester.